Tisztelt Szülők!

 

Szeretnénk megköszönni a tavalyi évben nyújtott támogatásukat, a felajánlott 1%-okat.
A Lisznyai Alapítvány a 2021-es évben is az alapcéljában meghatározott célokat támogatta. Elsődlegesen a diákok jutalmazására fordított 84.914 Ft-ot, amivel az évközi versenyeken helyezéseket elért diákokat, illetve az év végén a kiemelkedő tanulmányi eredményt elért tanulókat jutalmazták, elsősorban könyvjutalommal. A tavaly megkezdett könyvtárbővítést az idei tanévben is támogatta az alapítvány 120.489 Ft-tal, hogy a gyerekek minél több kortárs irodalommal ismerkedhessenek meg.
Az informatikai eszközök beszerzését is vállalta az alapítvány, tabletekhez tokokat szereztünk be 50.039 forintért, amik az iskolai tabletek védelmét szolgálják. Ezzel sokkal többször tudják használni a tanulók ezeket az eszközöket.
Az iskolai hagyományőrző rendezvények több éves múltra tekintenek vissza. A Szüreti Mulatságon rendszeresen az alapítvány segítségével vásárolt anyagokat használják fel a pedagógusok, hogy kézműves és ügyességi feladatokat csinálhassanak a gyerekekkel. Ebben az évben is így történt, 61.820 forintot költöttünk erre.
A pedagógus továbbképzés is fontos küldetése a Lisznyai Alapítványnak. Az idei tanévben egy szakvizsgázó pedagógus tanulmányait 56.000 forinttal támogattuk, hogy megszerezhesse a szakvizsgáját, hogy megpályázhassa az iskola intézményvezetői posztját.
Az alapítvány támogatta az iskolát abban, hogy a saját iskolai logóját kitűzőre nyomtathassák. Ezeket a kitűzőket az iskola diákjai kapták meg, amivel az összetartozást erősítik.
Emellett a továbbiakban is támogatja a pedagógusok továbbképzését, illetve a hagyományőrző rendezvények megtartását.
Kérjük, támogassa az alapítványt, hogy ezek és további célok is megvalósulhassanak!

 

Az alapítvány kuratóriumi tagjai és a
Lisznyai Utcai Általános Iskola dolgozói

 

Adószám:
19674083-1-41
Számlaszám:
11701004-20179159-00000000 (OTP)

 

Köszönjük támogatásukat!